balsamico-azijn uit Modena, toegewijd aan de productie van een uniek en onnavolgbaar product dankzij het respecteren van de strengste kwaliteitsnormen en de zorgvuldige selectie van grondstoffen, alleen Italiaans en van geselecteerde lokale leveranciers.

RESPECT VOOR HET GRONDGEBIED EN PASSIE VOOR EEN EINDE NAAR UITMUNTENDHEID

RESPECT VOOR HET GRONDGEBIED EN PASSIE VOOR EEN EINDE NAAR UITMUNTENDHEID

Sinds de 19e eeuw beheerde de familie Bellei Lambrusco-wijngaarden en de productie van traditionele balsamico-azijn. In de loop van de tijd is het trouw gebleven aan de productie van gerijpte azijn met een hoge dichtheid, en onderscheidt het zich eerst op het Italiaanse grondgebied en vervolgens op het internationale. Als meesters in de productie van balsamico-azijn, heeft Acetaia Bellei de rigoureuze keuze gemaakt om zich wijs en exclusief aan balsamico-azijn te wijden, waarbij ze de hele collectie erop heeft geconcentreerd.

De aandacht en zorg voor het product worden ook weerspiegeld in de ondernemende stijl van Acetaia Bellei: de meerderheid van het vrouwelijke eigendom is gevoelig voor kwesties van ecologische en sociale duurzaamheid. De productieprocessen worden volledig aangedreven door zonne-energie en Acetaia Bellei heeft een ethische code aangenomen die haar actie regelt in de gemeenschap waartoe ze behoort en op de markten.

Source: Bellei.it